Τηλ.::
Κίνα βαθύ αυλάκι ρουλεμάν κατασκευαστής
Jinan Top Bearing Co., Ltd

Υψηλός - τα ποιοτικά ρουλεμάν, επιλέγουν την ΚΟΡΥΦΗ

Αρχική Σελίδα

Jinan Top Bearing Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας ακτινική ρουλεμάν για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ακτινική ρουλεμάν για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αρχικά: Είναι το όμορφο πράγμα στην επιχειρησιακή ζωή μου η επαφή μου με σας. Αφετέρου: Πραγματικά δεν ξέρω πώς να πω χάρι σε σας, πραγματικά είστε το καλύτερο πρόσωπο και το profitional ένα συναντήθηκα on-line. Συνεργάζεστε μετά βίας με με, εργαζόμαστε σε χαρτί με τον πράκτορά μου now.everything είμαστε πολύ καλά μέχρι τώρα. Ψάχνω το μακροπρόθεσμο συντονισμό.

—— Gabriel

Για να είμαι τίμιος, προτιμώ να κάνω επιχειρήσεις με σας. Επειδή όλες οι φέρουσες διαταγές ήταν εντάξει, και είστε τίμιοι έναντι άλλων επιχειρήσεων εργάστηκα με. Και με βοηθήσατε πολύς στο τελευταίο ταξίδι μου στην Κίνα.

—— Fernando

Αυτά ήταν τα πρώτα ρουλεμάν αγορών μου από την Κίνα και είχα μια πολύ θετική εμπειρία. Η Ρίτα ήταν εξαιρετικά χρήσιμη και υπομονετική περπατώντας με μέσω της ολόκληρης διαδικασίας. Τώρα έλαβα ήδη τα ρουλεμάν μου, φαίνονται καλά. Θα συνεργαστώ με σας για μακροπρόθεσμο.

—— Kris

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Το εργοστάσιό μας καθιερώθηκε στο έτος 2007. Με περισσότερο από 10 έτη που κατασκευάζουν την εμπειρία, έχουμε μια πλήρη σειρά συμπεριφοράς του σχεδίου, επεξεργασία, επιθεώρηση και δοκιμής των μέσων.

  Στο έτος 2017, περάσαμε ISO9001: διοικητική πιστοποίηση του 2015.

  Στηργμένος στον προηγμένο διεθνή φέροντα εξοπλισμό παραγωγής και την άριστη τεχνική δύναμη, παράγουμε κυρίως τα βαθιά beaings σφαιρών αυλακιού, τα με κωνικούς κυλίνδρους ρουλεμάν, τα ρουλεμάν πλημνών ροδών, τα μόνα ρουλεμάν ευθυγράμμισης, τα ρουλεμάν φραγμών μαξιλαριών τέτοια ρουλεμάν τύπων και τα ρουλεμάν κυλίνδρων.

  Με την αξιόπιστη ποιότητα και τη σταθερή απόδοση. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στον ηλεκτρομηχανικό εξοπλισμό όπως τα αυτοκίνητα, οι μοτοσικλέτες, οι γεννήτριες, οι μηχανές diesel, ο εξοπλισμός γραφείων, κ.λπ.

  Jinan Top Bearing Co., Ltd

 • OEM / ODM

  Εμείς cOem provice & υπηρεσία ODM.

  Τα πλεονεκτήματά μας για το cOem & την υπηρεσία ODM

  (1) προηγμένος εξοπλισμός παραγωγής

  (2) ισχυρή τεχνική δύναμη

  (3) υψηλή ικανότητα παραγωγής

  (4) σύντομος χρόνος παράδοσης

  Jinan Top Bearing Co., Ltd

 • Ε & Α

  Αφιερώνουμε τα μέρη του κεφαλαίου στην έρευνα και την ανάπτυξη.

  Εισαγάγαμε προηγμένο το κόσμος φασματόμετρο μετάλλων GNR, το μεταλλογραφικό μικροσκόπιο Zeiss, τη συσκευή ανάλυσης θείου άνθρακα NewAge, τον ελεγκτή σκληρότητας Shidai TH320 Rockwell, τη θερμο συσκευή ανάλυσης 3460 μετάλλων Leco και profilometer Homeier.

  Με την πρόοδο ο εξοπλισμός και ακριβής επιθεωρεί και σύστημα διαχείρισης, περάσαμε ISO9001: πιστοποιητικό του 2015.

  Προκειμένου να εξασφαλιστεί η συνέπεια της ποιότητας των προϊόντων μας, πρέπει να επιλέξουμε τους προμηθευτές πρώτης ύλης προσεκτικά, και εφαρμόζουμε τις ακριβείς διαδικασίες έγκρισης προμηθευτών και τις διαδικασίες επιθεώρησης. Οι πρώτες ύλες μας συμφωνούν με τους εθνικούς βιομηχανικά τυποποιημένους. Οι πρώτες ύλες και ο χάλυβας αποτελούνται κυρίως από υψηλό - χυτοχάλυβας ποιοτικών κύβων. Ο φέρων χάλυβας φορμών του Γκάο Chunjing μπορεί αποτελεσματικά να βελτιώσει τη ζωή του ρουλεμάν, να εξασφαλίσει την υψηλή αξιοπιστία της χρήσης του ρουλεμάν, και να μειώσει το απρόβλεπτο ποσοστό χρόνου διακοπής του πελάτη. Λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα των πρώτων υλών και των εξωτερικών τμημάτων, έχουμε επιλύσει ένα ακριβές και τυποποιημένο έγγραφο διαδικασίας για την επιθεώρηση των αγαθών, συμπεριλαμβανομένης της ανάλυσης χημικής σύνθεσης των πρώτων υλών, της υψηλής και χαμηλής μεταλλογραφικής εξέτασης, και της επιθεώρησης της φυσικής και χημικής ανάλυσης των εξωτερικών ομο μερών, ώστε να εξασφαλιστεί ότι ο υψηλός - οι ποιοτικές πρώτες ύλες χρησιμοποιούνται στην κατασκευή υψηλού - ποιοτικά ρουλεμάν.

  Jinan Top Bearing Co., Ltd

Στοιχεία επικοινωνίας
Jinan Top Bearing Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Rita

Τηλ.:: 86-156-6271-2802

Φαξ: 86-0531-88705752

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Jinan Top Bearing Co., Ltd
1-2405-4, Νο 1825, Hualong Rd., Licheng Dist, Jinan, Shandong, Κίνα
Τηλ.::86-156-6271-2802
Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας Deep Groove Ball Bearing προμηθευτής. Copyright © 2018 - 2020 groove-ballbearing.com. All Rights Reserved.